FutuNatura 100% Olejek Rycynowy, 500 ml

FutuNatura 100% Olejek Rycynowy, 500 ml

74,99 zł
<h2>Olejek Rycynowy jakość premium – doskonała pielęgnacja skóry i włosów.</h2> <p> </p> <p><strong>Olej rycynowy</strong> jest pozyskiwany w procesie tłoczenia na zimno nasion <strong>rycynusa, czyli rącznika pospolitego</strong> <em>(Ricinus communis)</em>. Roślina rośnie w tropikalnym i subtropikalnym klimacie i pochodzi z Afryki Wschodniej. Olejek rycynowy jest niezwykle cenionym i <strong>wartościowym surowcem chemicznym</strong>.</p> <p>Dzięki niskiej masie cząsteczkowej olejek <strong>może wnikać w głąb skór</strong>y i  jest odpowiedni <strong>do pielęgnacji każdego rodzaju skóry, również wrażliwej.</strong></p> <p>Ten drogocenny olej roślinny jest szeroko stosowany w produkcji <strong>kosmetyków, mydeł, olejków do masażu oraz produktów do pielęgnacji włosów, paznokci i rzęs.</strong> Olejek rycynowy w preparatach kosmetycznych występuje pod nazwą "<strong>Castor Oil</strong>".</p> <div> </div> <h3>Olejek rycynowy można stosować do:</h3> <ul> <li><strong>masażu skóry głowy i pielęgnacji włosów,</strong></li> <li>pielęgnacji<b> wszystkich rodzajów skóry,</b></li> <li>na problemy skórne,</li> <li>zewnętrznej i głębokiej pielęgnacji skóry,</li> <li><strong>pielęgnacji rzęs i brwi.</strong></li> </ul> <p> </p> <h4>Olejek Rycynowy FutuNatury jest <strong>100% naturalnym olejkiem roślinnym</strong> pozyskanym w procesie tłoczenia na zimno nasion rycynusa.</h4>
Zobacz więcej informacji
1 wynik

Historia cen

Najniższa cena w rekordach (10.04.2024) : 74,99 zł | Najniższa cena dzisiaj : 74,99 zł

Opis produktu

<h2>Olejek Rycynowy jakość premium – doskonała pielęgnacja skóry i włosów.</h2> <p> </p> <p><strong>Olej rycynowy</strong> jest pozyskiwany w procesie tłoczenia na zimno nasion <strong>rycynusa, czyli rącznika pospolitego</strong> <em>(Ricinus communis)</em>. Roślina rośnie w tropikalnym i subtropikalnym klimacie i pochodzi z Afryki Wschodniej. Olejek rycynowy jest niezwykle cenionym i <strong>wartościowym surowcem chemicznym</strong>.</p> <p>Dzięki niskiej masie cząsteczkowej olejek <strong>może wnikać w głąb skór</strong>y i  jest odpowiedni <strong>do pielęgnacji każdego rodzaju skóry, również wrażliwej.</strong></p> <p>Ten drogocenny olej roślinny jest szeroko stosowany w produkcji <strong>kosmetyków, mydeł, olejków do masażu oraz produktów do pielęgnacji włosów, paznokci i rzęs.</strong> Olejek rycynowy w preparatach kosmetycznych występuje pod nazwą "<strong>Castor Oil</strong>".</p> <div> </div> <h3>Olejek rycynowy można stosować do:</h3> <ul> <li><strong>masażu skóry głowy i pielęgnacji włosów,</strong></li> <li>pielęgnacji<b> wszystkich rodzajów skóry,</b></li> <li>na problemy skórne,</li> <li>zewnętrznej i głębokiej pielęgnacji skóry,</li> <li><strong>pielęgnacji rzęs i brwi.</strong></li> </ul> <p> </p> <h4>Olejek Rycynowy FutuNatury jest <strong>100% naturalnym olejkiem roślinnym</strong> pozyskanym w procesie tłoczenia na zimno nasion rycynusa.</h4>

Specyfikacja produktu

Nazwa produktu
FutuNatura 100% Olejek Rycynowy, 500 ml
Hostname: dc1-fe-kelkoo9-08 Version: 2.2.119