Opis produktu
<h2 class="CxSpFirst" style="text-align:justify">Ajurwedyjska przyprawa dla <strong>cudownego smaku</strong> i <strong>harmonii</strong>.</h2>
<p class="CxSpMiddle" style="text-align:justify">&nbsp;</p>
<p class="CxSpFirst" style="text-align:justify"><font style="box-sizing:border-box; -webkit-font-smoothing:antialiased; text-rendering:optimizelegibility; outline:none 0px !important; font-style:normal; font-variant-ligatures:normal; font-variant-caps:normal; font-weight:400; letter-spacing:normal; orphans:2; text-align:left; text-transform:none; white-space:normal; widows:2; word-spacing:0px; -webkit-text-stroke-width:0px; text-decoration-style:initial; text-decoration-color:initial; vertical-align:inherit">Przyprawy nadają potrawom <strong>przyjemny smak</strong> i są <strong>sercem kuchni ajurwedyjskiej</strong>. W Ajurwedzie kojarzone są z <strong>r&oacute;wnoważeniem sześciu smak&oacute;w</strong> i <strong>r&oacute;wnoważeniem dosz</strong>. Dosze (vata, pitta i kapha) to zasady ajurwedy, kt&oacute;re nie mają odpowiednika we wsp&oacute;łczesnej nauce.</font></p>
<p class="CxSpFirst" style="text-align:justify">&nbsp;</p>
<p class="CxSpFirst" style="text-align:justify"><strong>Koper włoski&nbsp;</strong>jest popularnym składnikiem wielu mieszanek przypraw curry. Znakomicie komponuje się z daniami z wieprzowiny i dziczyzny, w zupach, kwaśnych sosach i sałatkach.</p>
<p class="CxSpFirst" style="text-align:justify"><strong>Nasiona kopru włoskiego</strong> są stosowane&nbsp;od wiek&oacute;w. I to nie tylko w Indiach &ndash; jest r&oacute;wnież bardzo popularny w naszej kuchni, z tym wyjątkiem, że w świecie zachodnim tradycyjnie używa się go do parzenia herbaty.</p>
<div class="CxSpMiddle" style="text-align: justify;">
<p>&nbsp;</p>
</div>
<h3>Cechy produktu wysokiej jakości:</h3>
<ul>
<li>Pochodzi z ekologicznych upraw</li>
<li>Opakowanie zachowuje świeżość i pełnię naturalnego aromatu przyprawy</li>
...